En lederartikkel om bisarr

Illustrasjon: Anne Line Fjeldstad / PRESSET.

I denne utgaven utforsker vi det bisarre i medieverdenen, og hva er vel ikke bedre enn å starte med ChatGPTs definisjon som kom frem i intervjuet med skribent Emma Nordhus?

Hvordan du vil definere ordet "bisarr"?

— "Bisarr" er et ord som ofte brukes til å beskrive noe som er merkelig, uvanlig eller unormalt på en skremmende eller forstyrrende måte. Det kan referere til hendelser, fenomener, eller adferd som avviker sterkt fra det som anses som vanlig eller akseptabelt i samfunnet. Det kan også innebære elementer av det groteske eller det surrealistiske. Bisarre ting har en tendens til å fange oppmerksomheten og fascinere på grunn av deres uvanlighet eller ekstraordinære natur.

Intervjuet med ChatGPT, og bisarre nye kunstformer som KI-generert kunst er blant noe av hva vi byr på for denne måneden. Men skulle intervjuer om folks musikkorakel på Spotify, et dypdykk inn i den svenske regissøren Ruben Östlunds film Triangle of Sadness og all dens galskap, eller ti uventede referanser i Beyonces nye album heller være mer din greie, så kan du lese mer om dette i vår rykende ferske utgave.

God lesing, godtfolk! - Caroline og Fanny

Fanny OvergaardKommentar