Coronaviruset setter en stopper for den nye James Bond-filmen

Artikkel - Sofie Elise Oksavik

Det er ikke bare menneskers helse som blir påvirket av viruset som herjer over hele verden. Det påvirker også filmverden. Filmer blir trukket tilbake, visninger blir utsatt og filmer som omhandler epidemi topper listene.

Foto: IMDB/Universal Pictures

Foto: IMDB/Universal Pictures

I april i år skulle den nye James Bond filmen «No Time To Die» ha blitt visst på lerretet. Grunnet virusfrykt for corona vil den verdenskjente filmen utsette sin visning frem til november.

Det er fem år siden forrige film, «Spectre», og dette er siste gangen Daniel Craig spiller 007-agenten, James Bond. På Twitter lanserer den offisielle siden for James Bond at de er nødt til å utsette premieredatoen.

– MGM, Universal og Bond-produsenter, Michael G. Wilson og Barbara Broccoli, annonserte onsdag at de etter nøye overveielse og grundig evaluering av det globale filmmarkedet, vil utsette utgivelsen av «No Time To Die» til november 2020, skriver de på Twitter-siden sin.

Dette er ikke første eller eneste gangen virusfrykt har ledet til utsettelser. Strømmetjenesten Disney+ som er på vei til Norge, avlyste sin premierefest på grunn av Coronasmitten som herjer.

James Bond filmene som er har vært en stor suksess i fler tiår, har mange spente fans. Det er derfor en god del Twitterbrukere som er skuffet over den triste nyheten. Det viktigste er dog at smittefaren blir redusert.

Det er imidlertid ikke alt for lang ventetid.

Se traileren i mens du venter tålmodig: