Star Wars: The Rise of Skywalker - Hva har vi i vente?

Artikkel - Marius G. Kaurin

Star Wars: The Rise of Skywalker er den siste filmen i Star Wars sin sequel trilogy og vil være den 9. filmen i hovedserien. Dette vil fungere som den siste filmen som vil ha hovedfokuset på Skywalker-familien. Filmen vil konkludere Star Wars-historien vi kjenner, men vil vi få svar på alt?

Teaser poster til Star Wars: The Rise of Skywalker. Opphavsrett: Walt Disney Studios / Foto:  Star Wars

Teaser poster til Star Wars: The Rise of Skywalker.
Opphavsrett: Walt Disney Studios / Foto: Star Wars

Trilogien handler i hovedsak om Rey og Kylo Ren, og deres kamp mot hverandre. Det har vært mye spekulasjoner rundt Rey sine foreldre, og flere fans ønsker at hun skal bli knyttet opp mot en av seriens tidligere karakterer. Ben Skywalker, som går under navnet Kylo Ren er barnet av Han Solo og Leia Skywalker. Filmtittelen kan derfor tolkes som at Kylo Ren vil gå tilbake til å være Ben og hjelpe Rey beseire The First Order.

Teorier om at tidligere kjente karakterer vil komme tilbake som "Force Ghosts"(som vi har sett flere ganger i tidligere filmer) og overbevise han om å forlate Den Mørke Siden. Vi ser allikevel i slutten av et av trailerne at Rey er kledd i svart, med et rødt lasersverd. Kan dette bety at begge bytter side? Eller er det bare en illusjon laget av Den Mørke Siden, som vi har sett tidligere?

Dette vil være den siste filmen i trilogien og vil derfor i god Star Wars-ånd ta livet av noen hovedkarakterer. Det ligger i luften at karakterer som Leia, C-3PO og General Hux er noen av karakterene vi kan forvente at dør i denne filmen. Det  er allikevel ikke bare dødsfall som skaper uro i Star Wars-miljøet. I filmens teaser-plakat ser vi Rey og Kylo Ren sloss med et ansikt bak seg. Ansiktet er Keiser Palpatine (Darth Sidious), som styrte Imperiet under den første trilogien i serien. Vil han komme tilbake, eller er det bare symbolikk?

 Per dags dato er premieren satt til å være 20. desember 2019 og fans er mer enn klare til å få vite hvor denne fantastiske historien slutter? Vil det gi svar på det så mange lurer på? Og vil det gjøres på en måte fansen godtar og ser på som en verdig avslutning? Ta en titt på teaser-traileren til den kommende Star Wars filmen “Star Wars: The Rise of Skywalker” under.

The story of a generation comes to an end. Watch the D23 Special Look for Star Wars: #TheRiseofSkywalker. See the film in theaters on December 20.