Club penguin pizza parlor – en students beste venn?

Anmeldelse Tuva M. Sørum

Club Penguin ekstravaganza’n får en solid terningskast 5 i ukens anmeldelse – lytt deg til en lykkelig tilstand med disse listene!

En kveld jeg satt og studerte, bestemte jeg meg plutselig for at jeg trengte en nostalgi-tripp for å klare å fortsette med arbeidet. Hva slags musikk er egentlig best for studering? Jeg undret meg en stund før jeg bestemte meg for at jeg trengte den perfekte hype-musikken, nemlig Club Penguin-spillmusikken. Derfor søkte jeg på nettopp dette i min Spotify-søkeliste.

Etter litt scrolling fant jeg en liste som hørtes interessant ut. Club penguin pizza parlor theme, het den. Fantastisk, tenker jeg. Hodetelefonene kommer på, og spillelisten blir satt på shuffle-play.

Naturligvis forventer jeg en god blanding av alt fra klassikere som Club Penguin Dojo kjenningsmusikken, til mindre kjente som Club penguin sled racer theme. Istedenfor begynner Waltz for Debby av Bill Evans Trio å spille. Hæ? tenker jeg. Dette er jo ikke Club Penguin. Det er jo nemlig smooth jazz som strømmer inn fra de lydtette hodetelefoner inn i mine ører. Kroppen roer seg, og skuldrene senkes. Lite visste jeg, at det var akkurat dette jeg trengte i kveld.

Øynene mine går tilbake til Spotify. Hva er det egentlig jeg har satt på? Dette er jo det lengste fra Club Penguin-musikken jeg vet om. I bioen til spillelisten ser jeg noen få ord som forklarer akkurat hva slags liste av sanger dette er, samlet på en spilleliste:

Jazz jazz jazz jazz jazz jazz.

En samling av fantastiske klassikere er samlet på en og samme liste. Litt bossa nova med The Girl From Ipanima, spilt av Stan Getz (som er min personlige favoritt), til den klassiske Summertime av Chet Baker. Det er en blanding av dine favoritt jazz-klassikere! De som får deg til å tenke «Næmmen, denne har jeg jo hørt før!»

En nysgjerrig Tuva gjør deretter et dypdykk inn i Club Penguin-spillelistene i Spotify sin verden, og her var det mye herlig.

Først en spilleliste som også er kalt Club penguin pizza parlor! Denne listen var mer en merkelig (men herlig) blanding av feel-good sanger fra den populære pop-sjangeren. Her er det altså heller ikke Club Penguin-musikk! Denne listen inneholder blant annet Can I call you tonight? Av Dayglow og This is home av Cavetown. En spilleliste jeg personlig vil anbefale til en late-night roadtrip.

En tredje spilleliste befinner seg på et annet sted i Club Penguin-verdenen. Nemlig Club penguin coffee shop. I bioen til spillelisten står det «Exactly what you’d expect.» Det er litt sånn det føles når man trykker play på denne samlingen av sanger.

Forventingene for meg er da en mix av sanger som kunne blitt spilt på en kafé. Eller kanskje en mix av sanger som gir deg følelsen av å stirre ut av vinduet en tirsdag morgen mens solen går opp, fuglene kvitrer og kaffekoppen hviler i hånden.

Den siste spilleliste jeg fant var en spilleliste kalt Club Penguin OST. Dette er en god blanding av hva man kan kalle club-musikk, med heftige beats og drops. Det som er det beste med denne spillelisten, er at den også inneholder faktisk Club Penguin musikk! Da kan du endelig kose deg med sanger som Club Penguin Aqua grabber, eller kanskje Club Penguin Elite Penguin Force. Gode klassikere er det uansett.

Moralen er altså at det uansett hva finnes en Club Penguin-spilleliste til akkurat ditt humør på Spotify.