Ny uke, nye anbefalinger #4 - Podkastspesial

Anbefalingsliste - Steffen Tomt

En ny helg betyr bare en ting for oss i redaksjonen: en ny anbefalingsliste med skikkelig gode ting du kan bruke helgen din på! Denne gang har vi samlet sammen en liten podkastspesial, som betyr at du kan ta med deg herlig innhold uansett om du skal bruke helga på sofaen eller i skiløypene - kos deg!


The NoSleep Podcast – fiksjon / horror

Hvis du enda ikke har fått med deg denne fantastiske, skremmende og vanvittig gode podcasten, så burde du virkelig kaste deg rundt – med hele 15 sesonger har du mer enn nok du kan høre på! Denne podcasten er en samling med utallige fryktinngytende historier, uten noen bestemt sammenheng. Du kan med andre ord starte akkurat der du selv vil, og hoppe videre til hvilken som helst annen historie. Merk deg at dette ikke er en “hyggelig” podcast å høre på, men heller en myntet på spenning, horror, og skikkelig gode skremmende historier. Lytt med varsomhet!

Hvor du kan høre: Apple Podcast | Stitcher | Spotify


You Must Remember Thisfilm / populærkultur

Den perfekte podcasten for filmelskeren og historiefanatikeren. En herlig miks av skandaler, hemmeligheter, gamle skrøner og gullkorn fra Hollywoods skjulte verden, som man ikke nødvendigvis var klar over. Med episoder som varer rundt 1 time per, er dette en podcast man kan sluke i en hel glefs om ikke mindre. Her er det nok av bisarre historier du nesten ikke kan tro at har utspilt seg i Hollywood å høre på, og selv om du kanskje ikke er den største filmbuffen av dem alle, er det garantert noe du vil finne interessant her.

Hvor du kan høre: Apple Podcast | Stitcher | Spotify


Dungeons and Daddies bordspill / humor

Tross navnet, er dette ikke en BDSM podcast, men heller en gjeng med gode venner, fedre, som spiller seg gjennom den fantastiske og magiske verdenen til Dungeons and Dragons, det velkjente bordspillet. Gjennom bordspillet transporteres de fire fedrene til en fantastiske og magiske verden i D&D, hvor de prøver heroisk å redde verden og deres sønner. Denne podcasten er en såkalt “realplay” podcast, hvor de fire fedrene faktisk spiller underveis i podcasten, og minner om hørespill fra radioen i gamle dager popper frem. En herlig miks av populærkultur, humor, magi, og ikke minst en skikkelig god gjeng med fedre.

Hvor du kan høre: Apple Podcast | Spotify


Utestemmerfriluftsliv / populærkultur

Hvis du er en av dem som skal bruke helgen i skiløypa, så kan du jo like så godt kombinere det med enda mer friluftsliv, da i form av Den Norske Turistforeningens helt egne podcast. Med utallige gjester og en helg haug med livets store og små spørsmål utforsker Utestemmer alt som har med friluftslivet – og hverdagen – å gjøre. Hver episode har sitt bestemte tema, og du kan lytte deg gjennom det aller meste innenfor friluftsliv og naturen. Slå på deg skia, plugg i øreproppene, og stak deg vei gjennom denne friluftspodcasten.

Hvor du kan høre: Apple Podcast | DNT | Spotify


Darknet Diariesteknologi / thriller / kriminalitet

Den siste anbefalingen på denne ukas liste er den utrolige spennende Darknet Diaries podcasten. Med ekte, skremmende historier om den mørke siden av internett, der ulovligheter, hacking, kriminalitet og alskens lugubre saker beveger seg, er dette en podcast som hekter seg fast ved deg. Programlederen Jack Rhysider intervjuer spennende gjester og dykker dypt ned i den mørke baksiden av internettet, i søken etter de skumleste, mest skremmende historiene. En perfekt podcast å lytte seg gjennom i helgen.

Hvor du kan høre: Apple Podcast | Spotify |