NY UKE, NY BINGE - #11

A-liste – Anette Beckhaug

Årets første vårmåned har meldt sin ankomst, og til tross for at gradene varierer, blir dagene stadig lengre og lysere. Det er verdt å feire! Denne helgas anbefalinger er en god samling humoristiske serier, og er perfekt for deg som ønsker å trekke på smilebåndet.


Opphavsrett: TV2 / Foto: Skjermdump fra trailer på TV2 Sumo

Opphavsrett: TV2 / Foto: Skjermdump fra trailer på TV2 Sumo

Kompani Lauritzen – TV2 Sumo

Den legendariske duoen Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård er tilbake på skjermen med ny realityserie. Denne gangen kan det imidlertid se ut som de selv slipper billig unna – de har nemlig invitert 14 norske kjendiser til militærleiren Setnesmoen i Åndalsnes. Gjennom ti programmer skal deltakerne gjennom streng militær disiplin, harde konkurranser, samt fysisk og psykisk tortur for å bli den beste versjonen av seg selv. Allerede i første episode får seerne være vitne til at de voksne kjendisene får kjeft for at de ikke har redd opp senga ordentlig. Det lover godt for lørdagsunderholdningen fremover.

Serien hadde premiere forrige helg, og det er duket for nye episoder allerede i morgen!


Opphavsrett: NRK / Foto: Skjermdump fra NRK

Opphavsrett: NRK / Foto: Skjermdump fra NRK

Kjendis-VM – NRK TV

Vintersporten er i gang for fult i disse dager, og skientusiastene sitter klistret til TV-skjermen. For de som ikke er like engasjert, er den nye NRK-serien midt i blinken. I «Kjendis-VM» konkurrerer ni kjendiser mot hverandre i jakten på tittelen «Verdens beste skiskytter-kjendis».

Kombinasjonen av elendige skiferdigheter og deltakere som Herman Flesvig, Mikkel Niva, Vegard Harm, Mads Hansen og Staysman, er det ikke overraskende at serien har fått mye oppmerksomhet. Det er nesten garantert at denne serien vil gi deg vondt i magen!


Opphavsrett: TVNorge / Foto: IMDb

Opphavsrett: TVNorge / Foto: IMDb

Aldri Voksen – TVNorge / Dplay

Det kan virke som det norske folk ikke går lei av komiserier om voksne mennesker som stadig driter seg ut. Den nye Dplay-serien følger fire barndomsvenner som fremdeles bor i samme nabolag. Alle har blitt voksne og tenåringsforeldre, men til tross for at de nå er voksne, er det fler ting som tyder på at de ikke har vokst opp. Det fører til mange morsomme, og ikke minst pinlige situasjoner. Verdt en titt for de som liker kleinhetshumor!



Pils i begravelse. Opphavsrett: Dplay / Foto: Skjermdump fra Dplay

Pils i begravelse. Opphavsrett: Dplay / Foto: Skjermdump fra Dplay

Hvite gutter – Dplay

Hvite gutter handler om kompisene Leo, Jens, Herman og Mathias som var de feteste gutta på videregående. Ti år senere bor de fremdeles sammen i et kollektiv på Frogner. De lever av pappas penger, og har ingen planer om å bli voksne i nærmeste fremtid. Serien skildrer fordommene mot bortskjemte pappagutter på en humoristisk og småklein måte.

Serien har fått mye oppmerksomhet de siste årene, og har til og med blitt nominert til Gullruten to ganger! Hvis du enda ikke har fått med seg historien om vestkantgutta, og er usikker på hva du skal streame i helga, så er alle sesongene tilgjengelig på Dplay nå.


Opphavsrett: TVNorge / Foto: Skjermdump fra Dplay

Opphavsrett: TVNorge / Foto: Skjermdump fra Dplay

Neste sommer – TVNorge / Dplay

Ukas siste anbefaling er en serie som har blitt sendt på TVNorge siden 2014, men som fremdeles er en favoritt hos mange. Neste sommer handler om ekteparet Per Ivar og Eva som nylig har overtatt familiehytta etter hennes foreldre, og som gleder seg fryktelig over tilværelsen som hytteeiere. Det skulle imidlertid ikke bli helt som de hadde sett for seg! Underveis utspiller det seg nemlig kleine situasjoner og konflikter både med hennes familie og andre hyttenaboer.

Serien er fylt med humor, men det anbefales å ha en pute i nærheten!


Har du sett noen av disse? Hva synes du? Legg igjen en kommentar under!